Hoppa över till innehåll
Äntligen är vi igång med utbyggnad av OVOLIN!

Äntligen är vi igång med utbyggnad av OVOLIN!

Följande innehåll är kopierat från vårt nyhetsbrev som skickades 13 februari 2024. Scrolla ner för att prenumerera.

Vi är glada att meddela att efter 15 år på första våningen i Tegelmagasinet, är det nu dags för en spännande utbyggnad.

Våren 2009 flyttade vi in i Tegelmagasinet och sedan dess har vi haft vår verksamhet här. Både butik, färgfabrik, lager och utställningen i byggnaden intill. Med takt med fler besökare och ökad försäljning online har vi nu bestämt oss för att expandera - vi bygger ut i fler våningar! Med utbyggnaden kommer butiken även finnas på plan 2, dubbelt så stort som idag. Längre upp i huset kommer vi skapa ytor för utställningsmiljöer, utbildningar och prova-på miljöer och större lagerutrymme.

Bygget Pågår För Fullt

Trappen i entrén är redan på plats och vi inväntar nu den nya hissen som gör att hela butiken fortsätter att vara välkomnande och tillgänglig för alla. Om allt går som planerat är hela ombyggnationen klar till sommaren.

Vi ser fram emot att kunna utnyttja den nya ytan till en större butik, men också en plats som erbjuder inspiration och skapande kring byggnadsvård. Vi planerar för fler evenemang, kurskvällar och andra aktiviteter (kom gärna med förslag!) för er som brinner för måleri, byggnadsvård och traditionell renovering.

Ursäkta röran! Under ombyggnaden kommer det bli lite stökigt i butiken, men vi planerar att ha öppet hela våren som vanligt. Hoppas ni har tålamod med oss och följer ombyggnationen.

Allt Gott från oss på Ovolin,
Maths, Carin, Leif, Mehr, Ellinore & Magnus

Nästa artikel Invändig inspiration

Missa Inte Nästa Utskick!

Detta innehåll var kopierat från vårt nyhetsbrev som skickades 13 februari 2024. Prenumerera för fler uppdateringar från butiken.